Belföldi személyisérülés kárbejelentés

A Regres-Car Kft. a közlekedési- és munkabalesetek (vadászbalesetek) során elszenvedett, 8 napon túl gyógyuló személyi sérülések, valamint hozzátartozó(k) elvesztése miatt felmerülő vagyoni- és nem vagyoni károk (sérelmek) megtérítésének teljes körű és szakszerű ügyintézését végzi. Az alábbi űrlap kitöltésével adatai a Regres-Car Kft. részére kerülnek továbbításra, akik egyeztetés és tájékoztatás céljából 5 munkanapon belül felveszik Önnel (Károsult) a kapcsolatot. Biztosító felé benyújtható kárigények esetén -amennyiben az igény jogos- elvégzik az érintett biztosító társaság felé a kárbejelentést.


25 évnyi szakmai tapasztalattal, a belföldön elszenvedett személyi sérüléses
kárainak jogi képviseletében!

Kárbejelentő adatai
Kárbejelentést beküldő neve:
Kárbejelentést beküldő e-mail címe:
Kárbejelentést beküldő telefonszáma:
Károsult adatai
Károsult Szerződő kötvényszáma: (*)
Károsult biztosítója (*)
Károsult/szerződő neve:
Károsult/szerződő címe:
Károsult/szerződő telefonszáma:
Károsult/szerződő e-mail címe:
Káresemény adatai
Káresemény pontos címe:
Káresemény pontos dátuma:
Káresemény pontos időpontja:
Káresemény és baleseti sérülések pontos leírása: (szabadon írható mező)
Szeretne fényképeket feltölteni:
Szeretne dokumentumokat feltölteni:
 

Assistance típusú szolgáltatás, melynek  keretében saját kárügyintézője lesz ,a kárügyintézést elvégezzük a kárbejelentéstől a kárkifizetésig. A kárügyintézés folyamata alatt segítséget tudunk nyújtani az Önnek legmegfelelőbb szerviz kiválasztásában és a biztosító társaságokkal is mi tartjuk a kapcsolatot.
Telefonos ügyfélszolgálatunknál munkaidőben bármikor tud érdeklődni a kár folyamatának állapotával. Kárügyintézés, kárképviselet, telefonos ügyfélszolgálat, biztosítás szakmai segítségnyújtás, biztosítás jogi támogatás, káranyagok teljeskörű felülvizsgálata, megfelelő javító szerviz biztosítása, külföldön történt káresetek ügyintézése, felelősségi károkozásból származó személyi sérüléses kárügyintézésben jogi támogatás biztosítása, biztosítói és javítói folyamatok nyomon követése, velük való kapcsolattartás.
eKár-assistance szolgáltatás ára: Br. 8.500 Ft egyszeri díj.

Szervizpartner keresése
Keresés
Telephely
Kategória